Jak změnit nastavení ochrany osobních údajů ve službě Facebook na iPhone

Facebook ví, že otázky ochrany soukromí jsou v popředí zájmu uživatelů. Mnozí z vás se zajímají, "kolik informací z mého profilu mohou lidé, kteří nejsou moji přátelé?" "Mohu skrýt svůj seznam přátel na Facebooku? Jak mohu skrýt své fotografie na Facebooku?" Facebook má naštěstí funkci nazvanou Kontrola soukromí, která umožňuje snadno zobrazit a změnit nastavení ochrany osobních údajů. Zde je návod, jak vytvořit Facebook pomocí změny nastavení ochrany osobních údajů na serveru Facebook v síti Facebook.

Jak změnit nastavení ochrany osobních údajů na Facebooku pomocí funkce Kontrola soukromí na iPhonu

Otevřete aplikaci Facebook na svém iPhone; to nebude fungovat, pokud jste přihlášeni do facebook.com ve svém prohlížeči.

  • Klepněte na ikonu v pravém dolním rohu, která vypadá jako tři vodorovné čáry.

  • Přejděte dolů a klepněte na položku Nastavení a soukromí.

  • Dále přejděte dolů a klepněte na položku Klávesové zkratky pro ochranu osobních údajů.
  • Klepněte na možnost Kontrola soukromí.

  • Poklepejte na Pokračovat pro zahájení kontroly soukromí!

Facebook Ochrana osobních údajů: Kdo může vidět mé příspěvky?

Krok 1 v poli Kontrola soukromí vám umožňuje upravit publikum pro odesílání.

  • Klepněte na položku Přátelé a zobrazí se rozevírací nabídka.
  • Nyní klepněte na publikum, na které chcete zobrazit svůj profil a příspěvky.

Klepněte na položku Hotovo v pravém horním rohu a poté na tlačítko Další v pravém horním rohu a přejděte na krok dva v části Kontrola soukromí.

Facebook Ochrana osobních údajů: Kdo může vidět můj profil?

Druhý krok služby Facebook Privacy Checkup umožňuje rozhodnout, kdo může zobrazit informace o vašem profilu, včetně e-mailové adresy, narozenin, stavu vztahu, polohy a dalších.

  • Hlavní stránka obsahuje seznam všech možností pro uvolnění nebo zpřísnění zabezpečení profilu.
  • Klepněte na obdélník vpravo od každé možnosti a změňte nastavení.

  • Po dokončení klikněte na tlačítko Další v pravém horním rohu.

Dokonce i po změně všech těchto nastavení podle vašich představ je třeba udělat ještě více, pokud chcete, aby bylo vše, co se týká vašeho profilu, soukromé.

Facebook Soukromí: Aplikace

Klepnutím na třetí kartu dolů, Aplikace, můžete zjistit, které aplikace jste použili pro přihlášení k účtu Facebook.

  • Chcete-li změnit nastavení ochrany osobních údajů, klepněte na obdélník vpravo od každé aplikace.
  • Klepněte na X napravo od každé aplikace, kterou chcete smazat.

Poklepejte na Hotovo v pravém horním rohu displeje a dokončete kontrolu soukromí!