Jak vymazat svou historii vyhledávání na Facebooku na iPhone

Všichni jsme to udělali. Všichni jsme hledali Facebook pro konkrétní osobu a dívali jsme se přes rameno, abychom se ujistili, že nás nikdo nemůže vidět. Ať už je to dávno ztracený přítel, bývalý partner, vaše nezbedné dítě nebo někdo jiný, všichni jsme hledali osobu na Facebooku, kterou nechceme, aby ostatní lidé věděli, že jsme hledali. Mám (hloupý) zvyk vzhlížet k osobě, do které jsem zamilován, jen abych se cítil v rozpacích. Tak, abych uklidnil mé červenající tváře, jsem prostě jasné, že Facebook historii vyhledávání a předstírat, že jsem to nedělal. Zde je návod, jak můžete vymazat historii vyhledávání na Facebooku, abychom mohli být všichni tajní diváci společně.

Jak vymazat svou historii vyhledávání na Facebooku na iPhone

  • Otevřete aplikaci pro iPhone na iPhone.

  • Klepněte na panel Hledat nahoře.

  • Klepněte na položku Upravit.

  • Klepněte na položku Vymazat vyhledávání.

  • Klepněte na tlačítko Potvrdit.

Úvěr na nejlepší obrázek: Ellica / Shutterstock.com