Jak odstranit všechny fotografie z iPhone

U starších iPhonů jsme museli vědět, jak smazat fotografie z našich iPhonů, abychom uvolnili místo a vytvořili prostor pro aplikace, hudbu a další obrázky. Nyní je iPhone navržen s dostatkem úložného prostoru, takže to není vždy problém. Více často než ne, musíme vědět, jak odstranit všechny fotografie z našeho iPhone nebo odstranit fotografie z našeho iPhone pro ochranu našeho soukromí. Někdy však lidé chtějí odstranit všechny fotografie z iPhonu spolu s dalšími osobními údaji, protože chtějí dát telefon pryč příteli nebo členovi rodiny. V takovém případě jsou informace, které skutečně potřebují, způsob, jak vymazat iPhone. Z tohoto důvodu se tento příspěvek bude týkat jak odstranit všechny fotografie na iPhone, a jak vymazat a obnovit iPhone na tovární nastavení stejně.

Jak odstranit všechny fotografie z iPhone

Pokud potřebujete vymazat fotografie z důvodů ochrany osobních údajů, nebo pokud chcete pouze uvolnit místo ve svém zařízení iPhone, můžete pomocí tohoto procesu odstranit všechny fotografie z iPhonu poměrně rychle. To vám pomůže odstranit fotografie z iPhone ve spěchu, aniž by je jeden po druhém mazat. Postup odstranění všech fotografií z telefonu iPhone:

  • Otevřete aplikaci Fotografie.
  • V dolní části vyberte kartu Alba.

  • Pokud máte zapnutou iCloud Photo Library, vyberte album All Photos. Pokud nepoužíváte iCloud Photo Library, vyberte Camera Roll.
  • Dále budete muset klepnout na Vybrat v pravém horním rohu.

  • Vezměte si palec a vyberte fotografii, pak bez zvednutí palec palec doleva.
  • Nechte palec v kontaktu s obrazovkou a zároveň klepněte na hodiny v horní části displeje.

Tento trik by vám měl umožnit vybrat více než tisíc fotografií najednou. Nemůžete-li se dostat na kloub, můžete také posunout prst individuálně dolů podél fotografií, dokud jste vybrali všechny z nich. (To vyžaduje, aby byl ve vašem iPhone nainstalován iOS 10 nebo novější.)

  • Po výběru všech obrázků, které chcete odstranit, klepněte na ikonu koše v levém dolním rohu.
  • Nezapomeňte dokončit proces trvalého mazání všech fotografií z iPhonu tak, že se vrátíte do alb a otevřete album Naposledy smazané a klepnete na tlačítko Smazat vše v levém dolním rohu. V opačném případě zůstanou vaše fotografie na vašem iPhone ještě dalších 30 dní.

Jak otřete iPhone

Pokud se pokoušíte smazat všechny fotografie z iPhonu, protože chcete vymazat iPhone, ujistěte se, že jste před dokončením tohoto procesu zálohovali své fotografie, kontakty nebo aplikace. jakmile vytřete iPhone, vymažete fotografie z iPhonu, vymažete iPhone a vymažete vše. To je skvělé, pokud je to úmyslné, ne tolik, pokud tyto věci potřebujete v budoucnu!

Pomocí tohoto procesu můžete vymazat iPhone a odstranit fotografie z iPhonu.

  • Otevřete Nastavení.

  • Klepněte na Obecné.
  • Přejděte dolů a klepněte na Obnovit.

  • Zvolte Vymazat veškerý obsah a nastavení.
  • Chcete-li potvrdit, vyberte možnost Zálohovat a poté Smazat nebo Smazat (pokud jste již zálohovali iPhone.)

Proč byste měli smazat a obnovit váš iPhone před prodejem nebo dávat to pryč

Možná se ptáte, proč je třeba iPhone před odesláním odstranit kamarádovi nebo členovi rodiny. Možná si myslíte, že je zvláštní mazat fotky z iPhonu, pokud jde jen o někoho, koho znáte nebo komu důvěřujete. Jedním z hlavních důvodů, proč byste měli vždy smazat a resetovat iPhone před prodejem nebo předáním příteli, je zajistit, aby vaše osobní údaje zůstaly v bezpečí.

Vaše osobní údaje jsou uloženy ve vašem zařízení iPhone, včetně všeho, co nakupujete, až po historii procházení a obrázky. Ty věci by mohly být bezpečné s kamarádem nebo členem rodiny, ale pokud jim je někdo ukradne nebo je nakonec předá někomu jinému, nemusí být tak bezpečný.

Výše uvedený proces je rychlý a snadný. Ujistěte se, že váš telefon je squeaky čistý, aby se vydali na nového majitele. Dělejte svou část na ochranu své digitální identity a nezapomeňte odstranit všechny informace z vašeho iPhone před prodejem. Vymažte iPhone pro přátele a rodinu, abyste se vyhnuli problémům při synchronizaci a připojení! IPhone může být obtížné spravovat se dvěma identitami uloženými v jednom telefonu. Možná jste inovovali a jste přihlášeni do nového telefonu, ale vaše kontakty a obrázky mohou začít mizet, když váš přítel nebo člen rodiny odstraní, co si myslí, že jsou staré nebo nepotřebné informace. Vzhledem k tomu, že iCloud pracuje na tom, aby se vaše informace aktualizovaly napříč zařízeními, stále budete mít k dispozici informace, které budou do zařízení odesílány, což může být matoucí pro vás i pro majitele nového telefonu.