Jak upravit a sdílet video vzpomínky v aplikaci Fotografie na vašem iPhone (aktualizováno pro rok 2018)

Aplikace Fotky z iPhonu automaticky vytvoří prezentace, které používají obrázky a hudbu k vytvoření funkce nazvané Vzpomínky. Tato videa představují časové úseky nebo dovolené. Například jsem navštívil Cancun několik let zpět. Můj iPhone poznal, že jsem byl na neobvyklém místě a vytvořil jsem video z tohoto období. Stejně tak, pokud vezmete neobvykle vysoký počet fotografií za den, vzpomínky budou předpokládat, že došlo k události a vytvoří záznam Memories pro daný den. Můžete také vidět další vzpomínky, jako je Best of Last 3 Months nebo Best of the Year. Když jdete přehrát video Memories, můžete si před uložením nebo sdílením upravit jeho hudbu, délku, obrázky a videa a titul. Zde je návod, jak upravit a sdílet vzpomínky.

Jak upravit a sdílet video vzpomínky v aplikaci Fotografie

  • Otevřete aplikaci Fotografie a v dolní části obrazovky klepněte na položku Paměti.

  • Klepněte na možnost Paměť, kterou chcete upravit.

  • Nahoře se zobrazí video předběžné. Pod ním se nachází obrázek. V této fázi se nepokoušejte odstraňovat obrázky z videa. Pokud odstraníte obrázek na této stránce, smažete jej z telefonu iPhone a nikoli pouze z paměťového videa.

  • Klepnutím na tlačítko Přehrát na kartě Paměť v horní části jej upravíte.

  • Stahování videa může chvíli trvat. Jakmile to udělá, začne automaticky přehrávat. Klepnutím na obrazovku zobrazíte možnosti úprav.

  • Pod samotným videem uvidíte tři sekce. V horní části jsou slova jako Gentle, Chill, Happy atd. Posouváním těchto možností vyberte písmo pro název videa v paměti.

  • Pod touto sekcí se říká Krátký, Střední a Dlouhý. Trvání videa můžete vybrat rychle výběrem jedné ze tří možností.

  • Poslední sekce na této stránce zobrazuje obrázky a videa, která jsou obsažena ve videu prezentace. Pokud chcete, můžete vidět, co je součástí.

  • Chcete-li video dále upravit, klepněte na ikonu v pravém dolním rohu obrazovky, která vypadá jako tři vodorovné čáry s kruhem na každém řádku.

  • Zde můžete změnit název, vybrat hudbu, změnit dobu trvání videa a přidávat nebo odebírat obrázky a videa obsažené v okně Paměťové video.

  • Po provedení všech změn, které chcete provést, klepněte na Hotovo a vraťte se na původní obrazovku úprav.

  • Chcete-li sdílet video z paměti, klepněte na ikonu Sdílet.

  • Vyberte způsob sdílení videa a klepněte na položku Odeslat.