Jak se znovu spojit s lidmi, které jste na Facebooku sledovali

Sledování přátel na Facebooku je snadný způsob, jak zůstat přáteli s někým, aniž byste viděli jejich příspěvky. Ale možná se s nimi chcete znovu spojit. Můžete se jednoduše rozhodnout, že je začnete sledovat na Facebooku, což vám umožní jednoduše zobrazovat vaše příspěvky ve vašem zpravodajském kanálu. Zde je návod, jak se znovu připojit k lidem, kteří na Facebooku nejsou sledováni.

Jak se znovu spojit s lidmi, které jste na Facebooku sledovali

  • Otevřete aplikaci Facebook a klepněte na ikonu Menu, která vypadá jako tři vodorovné čáry, umístěné vpravo dole na obrazovce.

  • Přejděte dolů a vyberte možnost Nastavení.

  • Zvolte Předvolby zpravodajského kanálu.

  • Klepněte na možnost Znovu propojit s osobami, které jste nepřehlédli.

  • Zobrazí se seznam osob, které jste sledovali. Znovu klepněte na osoby, které chcete sledovat na Facebooku.

  • Klepněte na Hotovo.

Lidé, kteří začnou znovu sledovat na Facebooku, nebudou vědět, že jste je začali znovu sledovat stejným způsobem, jako když jste je nepoznali, když jste je dříve sledovali.