Jak nastavit váš iPhone smazat všechna data po 10 neúspěšných pokusech o přístupový kód

Apple udělal skvělou práci, aby naše iPhone bezpečně. Pokud máte na svém iPhone data nebo obrázky, které chcete, aby nikdo nemohl vidět kód, můžete nastavit, aby váš iPhone vymazal všechna data po 10 neúspěšných pokusech o přístupový kód (to neodstraní data v iCloud). Toto není nastavení, které byste měli zapnout lehce, protože pokud někdo po 10 pokusech neotevře telefon, všechno na telefonu zmizí a budete muset začít od nuly. Nicméně, jako bezpečnostní opatření, je to skvělý způsob, jak zajistit, že vaše data jsou bezpečná.

Chcete-li nastavit iPhone, aby vymazal všechna data po 10 neúspěšných pokusech o přístupový kód, otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na možnost Dotknout se ID a hesla. Chcete-li pokračovat, zadejte přístupový kód.

Přejděte na dolní část stránky a uvidíte Vymazat data. Níže se uvádí: „Vymazat všechna data na tomto iPhone po 10 neúspěšných pokusech o zadání hesla.“ Zapněte funkci Vymazat data, abyste tuto funkci aktivovali, a požádá vás o potvrzení, klepněte na tlačítko Povolit.