Jak sdílet seznam připomenutí na vašem iPhone

Jednou z mých oblíbených funkcí aplikace Připomenutí je možnost sdílet seznamy prostřednictvím iCloud. Aplikace Připomenutí obsahuje skvělé funkce, jako je možnost přidávat a odebírat členy ze seznamu, a dokonce připomínat členům seznamu, aby mohli provádět úkoly, když jsou na správném místě. Jakmile se dostanete na závěs použití připomenutí sdílet své seznamy, můžete se jen divit, co jste někdy bez této funkce. Začněme se naučit, jak používat aplikaci Připomenutí na vašem iPhone pro sdílení seznamů.

Jak sdílet seznam připomenutí na vašem iPhone

Lidé ze seznamu sdílených připomenutí mohou přidávat a odečítat pouze vlastníci seznamu.

  • Otevřete aplikaci Připomenutí.
  • Vytvořte nový seznam nebo otevřete již vytvořený seznam - pro tento příklad jsem vytvořil nový seznam a klepnul na Hotovo.

  • Nyní klepněte na položku Upravit.
  • Dále klepněte na položku Sdílení.

  • Klepněte na Přidat osobu.
  • Uvidíte pole, ve kterém můžete zadat e-mailový účet uživatele, icloud.com, jinou e-mailovou adresu nebo dokonce jejich jméno, a potom klepněte na znaménko plus.

  • Po přidání všech osob, které chcete zahrnout do seznamu Připomenutí, klepněte na Hotovo.
  • Tím se vrátíte zpět do seznamu, kde můžete klepnutím na Hotovo zavřít sdílení.

Osoby, které jste pozvali do svého seznamu, budou muset přijmout pozvánku ke spolupráci na vašem připomenutí s vámi; do té doby bude říkat čekající pod svým jménem.