Jak zastavit Facebook z Přístup ke kontaktům na iPhone

Pokud máte ve svém telefonu iPhone aplikaci Facebook, souhlasili jste s tím, že povolíte přístup ke všem kontaktům telefonu na Facebooku. Pokud si nepamatujete, že jste udělili toto povolení, ani já; ale zřejmě je to nedílnou součástí podmínek služby. Nebojte se však; Toto nastavení sdílení můžete snadno změnit a jména a čísla v aplikaci Kontakty znovu vytvořit. Začněme se naučit, jak zastavit Facebook v přístupu k Vašim kontaktům na iPhone.

Prvním krokem, který se chystáme podniknout, je vypnout oprávnění, které umožňuje Facebooku automaticky odesílat vaše kontakty. Je to proto, že i když smažeme váš aktuální seznam nahraných kontaktů, obnoví se při příštím připojení zařízení iPhone k serveru Facebook, pokud toto nastavení nezměníte jako první.

  • Otevřete aplikaci Facebook a klepněte na tři pruhy vpravo dole na displeji.
  • Přejděte dolů a klepněte na položku Nastavení a ochrana osobních údajů.

  • Klepněte na Nastavení.
  • Přejděte dolů na stránku Média a kontakty a klepněte na položku Odeslat kontakty.

  • Přepnutí kontaktů odesílání.

Nyní, když Facebook již automaticky nepřenáší vaše kontakty, je čas odstranit kontakty, které aplikace již nahrála z vašeho iPhone. Chcete-li odblokovat své kontakty, budete se muset do služby Facebook přihlásit z webového prohlížeče a nikoli z aplikace Facebook.

  • Následujte tento odkaz.
  • Tím se dostanete na stránku, na které můžete spravovat nahrané kontakty. klepněte na tlačítko Odstranit.

  • Facebook potvrdí vaši žádost a odstraní vaše kontakty během několika minut.

Jakmile to uděláte, Facebook nebude moci navrhnout přátele na základě aplikace Kontakty ve vašem iPhone. Ale jsem si jistý, že budete moci najít a přidat někoho, koho potřebujete, bez těchto doporučení!