Jak vypnout Apple Music Auto Renew (aka Cancel Your Subscription) na iPhone

Pro nové uživatele Apple Music nabízí společnost Apple tříměsíční zkušební verzi. Když jsou tyto tři měsíce nahoru, můžete se rozhodnout zrušit své předplatné, pokud jste se rozhodli, že to není pro vás. Apple však automaticky začne účtovat váš účet, pokud jste neobnovili automatické obnovení. Na druhou stranu, řekněme, že jste nějakou dobu používali aplikaci Apple Music, ale chcete ji zrušit. Pomocí tohoto tipu se můžete ujistit, že váš účet není automaticky obnovován na další měsíc Apple Music. Zde je návod, jak vypnout automatické obnovení Apple Music v iPhone.

Jak vypnout automatické obnovení Apple Music

Je dobré poznamenat, že tento tip byl aktualizován pro uživatele iOS 11.

  • Otevřete aplikaci Hudba.
  • Klepněte na kartu Pro.
  • V pravém horním rohu klepněte na ikonu kruhu, která je buď prázdnou osobou, nebo na fotografii, kterou jste přiřadili.

  • Přejděte dolů a klepněte na položku Zobrazit účet.
  • Klepněte na Zobrazit Apple ID. Pro přihlášení budete muset použít Touch ID nebo heslo.

  • Odtud klepněte na položku Předplatné.
  • Ve skupinovém rámečku Aktivní vyberte Apple Music členství.

  • Klepněte na položku Zrušit odběr.
  • Klepněte na tlačítko Potvrdit.

Budete mít stále přístup k účtu Apple Music až do data obnovení.