Jak vypnout Facebook "On This Day" Vzpomínky na iPhone

Facebook má tento šikovný malý rys s názvem "Na tento den" nebo "Rok v revizi", který ukazuje příspěvky z minulosti a vybízí k sdílení a komentovat, což je skvělé, pokud jsou vzpomínky chcete vidět. Facebook však vybere, které obrázky vám budou zobrazeny na základě minulé interakce, což neznamená vždy, že uvidíte nejšťastnější vzpomínky. Neexistuje plošný způsob, jak tuto funkci vypnout, ale můžete určit lidi a data, na které nechcete být upozorněni. Snadno se rozhodnete přestat nastavovat Facebookové paměti z mobilní aplikace. Zde je návod, jak vypnout Facebook "On This Day" vzpomínky na iPhone.

Jak se zbavit Facebook vzpomínek "Na tento den"

  • Otevřete aplikaci Facebook; klepněte na kartu Další, což je ikona tři svislé čáry v pravém dolním rohu.

  • Zobrazí se seznam Přátelé, Události, Skupiny, Obchody atd. Přejděte dolů a vyberte možnost On This Day.

  • Klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu.

  • Vyberte možnost Předvolby.

  • Odtud můžete vybrat konkrétní data nebo osoby, na které byste raději nebyli upozorněni.

  • Klepnutím na jednotlivé položky vyberte lidi nebo vyberte dny, pro které nechcete zobrazit vzpomínky, a potom klepněte na položku Uložit.