Režim burst iPhone: Jak pořídit, zobrazit a uložit snímky burstu na iPhone

Přepnutí na iPhone vážně zvýšilo množství pořízených fotografií. S Burst Mode, mohu snap obrázky rychleji než kdy jindy. Pojďme si projít, jak si vzal Burst fotky na iPhone, jak se podívat na shluku obrázků, a jak si vybrat a uložit jednotlivé obrázky shluku iPhone, které chcete zachovat. Ať už hledáte lichotivé upřímné snímky, lepší sportovní fotografii nebo vylepšete své akční snímky rychle se pohybujících zvířat, vidím ve vaší budoucnosti nějaké skvělé obrázky; Začněme!

Co je to Burst Mode? Burst Mode na iPhone je sled fotografií pořízených rychlostí 10 snímků za sekundu, přidržením prstu na spoušti iPhone. Není třeba zapnout režim iPhone Burst. Burst Mode je vždy připraven, což vám umožní zachytit akční snímky v okamžiku oznámení. Užívání fotografií ze série iPhone je skvělý způsob, jak zaručit, že dostanete požadovanou fotografii. Pokud narazíte na velkou upřímnou fotografii nebo jiný jednou-in-a-celoživotní záběr a chcete si být jisti, že máte spoustu obrázků na výběr, Burst režim na iPhone je způsob, jak to udělat. Po pořízení fotografie v režimu Burst Mode v iPhonu se všechny fotografie zobrazují společně jako jedna fotografie v aplikaci Photos.

Jak vzít burst fotky

  • Otevřete aplikaci Fotoaparát.
  • Po vytvoření snímku stiskněte a podržte tlačítko spouště v dolní části obrazovky.

  • Když si podržíte závěrku, všimnete si pultu. To udává, kolik snímků jste dosud pořídili.
  • V aplikaci Fotky budou vaše shluky obrazů seskupeny a mohou být identifikovány ikonou v horní části hlavního obrázku, která zní: „Burst“.

Jak se podívat na shlukové snímky

  • Otevřete aplikaci Fotografie a vyhledejte soubor shlukových fotografií.
  • Klepněte na Vybrat v dolní části obrazovky.

  • Zde můžete procházet a prohlížet všechny pořízené fotografie.
  • Šedá tečka pod určitými fotografiemi označuje ty, kteří mají nejlepší kompozici a zaostření.

Jak zachránit jednotlivé shluky fotografií

  • V aplikaci Fotografie vyhledejte soubor shlukových fotografií, který chcete otevřít.
  • Klepněte na tlačítko Vybrat.
  • Zde můžete projít všemi roztrženými fotkami, které jste právě pořídili.

  • Klepnutím na každý obrázek vyberete své oblíbené z partie.
  • Po výběru oblíbených položek klepněte v pravém horním rohu na Hotovo.

  • Vyberte možnost Zachovat vše (chcete-li zachovat shluk shluků) nebo vyberte možnost Zachovat pouze [#] Oblíbené (chcete-li uložit pouze vybrané oblíbené položky).

Top Image Credit: Denys Prykhodov / Shutterstock.com